13 Mart 2015 Cuma

Nefesin Gücü


Arkturus Mesajları Kitabından Alıntı

Eğer daha çok dünyalı nefesteki gücü anlasa, onlar solunum alışkanlıklarını değiştirmek için bilinçli bir çaba gösterirlerdi. Eğer daha çok Dünyalı solunum alışkanlıklarını değiştirse, gezegende daha az hastalık, daha fazla mutluluk, daha fazla zenginlik ve refah olurdu. Çünkü nefes, evrenin elektronik kuvvetine hakim olmanın, ve beşinci boyuttaki tezahür ettirme gücünün anahtarını barındırır. Dünya, bu anlayışı kazananlara miras kalacaktır. Bu anlayışı kazanamayanlar ise Dünya'yı  terk edeceklerdir.

Bir ruh, hem derin bir biçimde nefes alıp kuvvet içinde gevşeyerek, hem de hala korku ve nefrete kanal olamaz. Solunum uygulaması gerektiği gibi idare edildiğinde bu mümkün olamaz. İnsan korku ya da gerilim içindeyken beşinci boyut frekansının derslerinin üstesinden gelemez, çünkü bu frekans sevgiyi ve yaratılış Işığı'nı destekler. Bundan dolayı, korkulara ve düşük titreşimlere kanal olan ruhlar bu tutsaklıklarından kurtulmak istiyorlarsa, başarmaları gereken ilk şey nefes alışlarını değiştirmektir. Eğer bunu denerlerse, onlardan gerçekten daha zeki olan kuvvet otomatik olarak değişim-dönüşüm sürecini başlatacaktır.

Ama ruhlar neyin ustası olacaklarını seçmelidirler. Sadece iki seçenek vardır: ya sevgi ya ışık ya da korku. Seçiminizi yapın sevgili evrensel kardeşlerimiz. Ve seçiminizi bu yeni boyut frekansına açılan zaman kapısı kapanıp da sizin için seçim yapmadan önce yapın.

Sevgi, nefes, ışık ve aşkla....