16 Aralık 2013 Pazartesi

Bugün




-Bugün, bugündür, çünkü dün, dündü.Ve eğer bugün dün gibiyse, yarın da bugün gibi olacaktır.Eğer yarının  farklı olmasını istiyorsanız, bugünü değiştirmelisiniz.

G.Gurdijieff


-Prens ve prensesler olarak doğuyoruz, anne ve babamız tarafından kurbağaya donüyoruz ve tek yapmamız  gereken, aynada kendimizi öpmek...

Bu farkındalık için teşekkürler Yücel Koşal hocam .

-Rabbim diyor ki,
 Ben her saniye, her an gokyüzünü değiştirirken,
 Aşağıda sizin bu kadar direnmenizi anlamıyorum.

Tanrı ile Sohbet

-NEFES senin hayatın,
 Ve nefes aynı zamanda
 Bilinçli bilinçsizolan arasında
 Bedeninle ruhun arasında köprü,
 Bu köprünün kullanılması gerek.
 Eğer köprüyü doğru şekilde kullanırsan,
 Diğer kıyıya geçebilirsin.

 Alıntı




Sol Yanim


Bugun evliligimizin dorduncu yildonumu sana hediyeler ararken ve bulamazken,her hediye bana siradan gelirken, benim gozumden seni anlatmak,benim icin anlamini kelimelere dokmek geldi icimden.Sen tam da ask defterini kapatmisken, aman canim herkes de evlenmek zorunda degil ki, insan mutlu olmak icin evlenir eger gonlume gore biri yoksa bende bekarligin tadini cikaririm dedigim bir anda, zaten insan hayatinda bir kere asik olur ben de oldum ve bitti dedigim anda binbir cesit tesaduf (ki bence tesaduf yoktur,olan hersey bir sebepten olur) sonunda ciktin karsima.Insanin birden fazla asik olabilecegini ispatlarcasina,suprizlerle girdin ve hayatimin hep en guzel suprizleri oldun. Sanki Yaradan babani bir sure sonra elinden alacagim yerine onun gibi ozel bir insan hediye ediyorum sana demisti ve seni karsima cikarmisti. Bugune kadar oyle guzel suprizler yaptin , oyle ozel hissettirin ki bana kendimi, ben ne yapsam yaninda az kalir. Varligin yasama sevincim, yoluma isik ve aydinliksin. Sen bende olmayan ve beni tamamlayan herseysin.Sakinsin, huzurlusun, kocaman sevgi dolu bir yuregin var, yaptigin her iste mutlusun, anda ve akistasin, tam bir teslimiyet icindesin.Ozel bir ruhsun. Sana bu yasamda eslik ettigim icin cok mutluyum.Yolumuz uzun ve aydinlik, birlikte daha nice yillar ve yildonumleri kutlayacagiz, her gelen yildonumunun sevgimizi katlayarak guzellikler getirmesini diliyorum. Bana ilk yolladigin cicekteki not - Omrumun en guzel uc ayi oldun bundan sonrakilerin de olur musun- idi.Simdi ben sana diyorum ki omrumun kalan yillarinin sahidi, isigi olup yolumu aydinlatir misin ? Omrumun en ozel ve guzel adami, seni seviyorum, seni seviyorum, seni seviyorum.



12.12.2013

Sevgi, nefes ve ışıkla